Kövess minket!
  
     

Toro öntözőrendszer

Toro öntözőrendszer
2014, március 17.

A növényeknek rendszeres és megfelelő mennyiségű vízellátásra van szükségük. Sokaknak azonban problémát okoz, hogy gyakran utaznak, és távollétükben nem tudnak gondoskodni növényeik öntözéséről.

Ilyen esetekben igen egyszerű és kényelmes megoldást jelent egy automata öntözőrendszer, mely a beállított időközönként és mennyiségben, egyéb fontos szempontok figyelembevételével elvégzi a locsolást Ön helyett. Azonban senki sem szeretné, ha egy megbízhatatlan szerkezet miatt növényei kiszáradnának.

A Toro öntözőrendszer nagyon jól automatizálható, mivel a rendszer csak annyi vizet juttat kertünkre, amennyit beállítunk. Távollétünkben az öntözőrendszer ellátja helyettünk a locsolás feladatát, így szép ápolt kertünkbe térhetünk haza. Az öntözőrendszer szórófejei és csövei a föld alatt helyezkednek el. Ennek következtében a Toro öntözőrendszer a következőképpen lép működésbe: Víznyomás hatására a szórófejek a talajszint fölé emelkednek arra az időre, amíg az öntözés tart, az öntözés befejésével pedig visszasüllyednek a talajszint alá. Ezáltal az nem zavarják nyugalmunkat a kertben elhelyezett szórófejek. A Toro automata öntözőrendszert távirányító segítségével is vezérelhetjük, mely rendkívül felhasználóbaráttá teszi alkalmazását.

Ha sokat kell utaznia, de szeretné, hogy kertje távollétében is pompázzon, legyen körültekintő az automata öntözőrendszer kiválasztását illetően!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.egyeb-ontozo˜rendszerek.3
Hunter öntözőrendszerek

Valljuk meg őszintén, egy jó öntözőrendszernek rengeteg kritériumnak kell megfelelnie. Könnyen karbantarthatónak kell lennie, de fontos a minimális meghibásodási esély,...

Close