Kövess minket!
  
     

Rain Bird öntözőrendszer

Rain Bird öntözőrendszer
2014, március 17.

Mindenki, aki otthonában kertészkedik, vagy a mezőgazdaságban tevékenykedve munkája során nap mint nap növényekkel foglalkozik, tudja, hogy a rendszeres és szakszerű öntözés kulcsfontosságú kérdés. Ennek értelmében, aki lelkiismeretesen szeretne gondoskodni növényeiről, kizárólag megbízható eszközöket alkalmaz.

A Rain Bird a világ egyik legjelentősebb öntözőrendszer, valamint alkatrész gyártó vállalkozása. A cég több évtizedes múltra tekinthet vissza, és körülbelül 150 szabadalom kapcsolódik a nevükhöz.

A Rain Bird mezőgazdasági és kerti öntözésre egyaránt hatékony megoldásokkal szolgál, és szinte minden területre széles skálájú termékpalettát kínál. A cég a víztakarékosság jegyében készít öntözőrendszereket, mely sajnos igen kevés gyártással foglalkozó vállalkozásról mondható el manapság, ugyanakkor rendkívül fontos kérdés mindenki számára. Emellett a Rain Bird a környezettudatosságra is nagy gondot fordít, vagyis a termékek megtervezésének folyamatában különleges figyelmet szentelnek a természet védelmének.

Ha Önnek is fontos a környezetében élő növények épsége és fejlődése, mindig legyen körültekintő az öntözést illetően!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.kerti-ontozo˜rendszer.3
Öntözőrendszer

Az öntözőrendszer telepítése egy már meglévő kertbe sajnálatos módon a kert felásásával jár, a végeredmény azonban magáért beszél. Lássuk, miért...

Close