Kövess minket!
  
     

Öntözés tervezés

Öntözés tervezés
2014, március 17.

Az ápolt és szép kert titka a megfelelő öntözésben rejlik, az öntözés titka pedig a jól kitalált öntözés tervezés.

Sokak találják magukat abban a helyzetben, hogy különféle növényeket telepítenek kertjükbe, azonban azok pontos igényeit nem ismerik, ennek megfelelően az öntözés körülményeivel sincsenek tisztában. Ebben az esetben érdemes utánajárni, vagy szakember segítségét kérni, hiszen a növények csak akkor lehetnek igazán egészségesek és gyönyörűek, ha a kellő mennyiségű vízellátásban részesülnek.

Az öntözés tervezés egy olyan feladat, melyhez fontos tudni, hogy mekkora a kert, milyen az elrendezése, illetve milyen és mennyi növénnyel van betelepítve. Ennek tudatában történik az öntözés tervezés, hogy minden növény megkapja a számára szükséges vízmennyiséget, és hogy a kertnek egyetlen apró része se maradjon ki az öntözésből.

Az öntözés tervezés során automata rendszert telepítenek a kertbe, melynek köszönhetően az hosszabb távollét esetén is szép és ápolt marad. Ha meseszép kertre vágyik, gondoskodjon az öntözés tervezésről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.ontozes-technika.3
Öntözés házilag

Szeretné házilag kialakítani saját kerti öntözőrendszerét? Megosztunk Önnel egy hasznos tanácsot, hogyan is valósítható ez meg! Az öntözés kialakítása házilag...

Close