Kövess minket!
  
     

Kerti öntözőrendszerek

Kerti öntözőrendszerek
2014, március 17.

Mindig arról álmodott, hogy házát meseszép kerttel veszi körbe, mely tele van gyönyörű virágokkal, fákkal, bokrokkal és egy golfpályát is maghazudtoló pázsittal?

A kertek építésekor és a növények telepítésekor sokszor az álmait követő kezdő kertész nem veszi figyelembe, ha egy növényt elültet a kertben, akkor azt táplálni is kell, locsolni. Túlvállalja magát, olyan sok virágot, fát, bokrot telepít, amit már nincs kapacitása öntözni. Sok idő és pénz veszik kárba az öntözés hiánya miatt, ha a növények elpusztulnak.

Mindemellett az utóbbi időben komoly éghajlati változások mennek végbe az egész Földön. Hazánkban is tapasztalhatjuk, hogy a nyarak egyre nagyobb forrósággal és szárazsággal köszöntenek be. A periódusok eltolódnak, melynek következtében lerövidülnek az átmeneti hónapok, a tavasz és az ősz, mely növényeink fejlődése szempontjából és az öntözés kérdésében is komoly problémákhoz vezethet.

A kerti öntözőrendszer automatizált változata igazán praktikus megoldást nyújt, hiszen minden körülmények között ápolja növényeit Ön helyett is.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.egyeb-ontozo˜rendszerek.5
Csepegtető öntöző

A csepegtető öntöző egy rendkívül hasznos szerkezet, ugyanis segítségével elkerülhető a talaj rétegeinek felesleges nedvesítése, ami a gyomnövények fejlődését segíti...

Close