Kövess minket!
  
     

Kerti öntözés

Kerti öntözés
2014, március 17.

Az öntözés és az annak megfelelően kitalált rendszer kulcsfontosságú szerepet játszik egy kertben. Mivel a növények rendszeres vízellátást igényelnek és mindegyik növénynek más-más mennyiségű folyadékra van szüksége, egy jól eltalált öntözőrendszer jelentősen megkönnyítheti a dolgát.

A kerti öntözés történhet saját kezűleg és automata öntözőrendszeren keresztül is. Az automata öntözőrendszernek számtalan előnye van a kézi kerti öntözéssel szemben, ezek közül néhányat szeretnénk most bemutatni:

  • Az automata kerti öntözés sokkal egyenletesebb locsolást tesz lehetővé, mint a kézi, mivel egy előre programozott gép végzi a locsolást.
  • Ha beállítja a gépet, minden növény annyi vizet kap, amennyire szüksége van, így nem fordulhat elő túllocsolás, ugyanakkor kiszáradás sem.
  • Végül az automata kerti öntözés legnagyobb előnye, hogy elvégzi a locsolást az Ön távollétében is.

Igen nagy segítséget jelenthet a locsolásban egy kerti öntözőrendszer, azonban ha szüksége van egy ilyen szerkezetre, legyen körültekintő a választás során, és ha bizonytalannak érzi magát, kérjen tanácsot szakemberektől!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.kerti-ontozo˜rendszer.1
Kerti öntözőrendszerek

Mindig arról álmodott, hogy házát meseszép kerttel veszi körbe, mely tele van gyönyörű virágokkal, fákkal, bokrokkal és egy golfpályát is...

Close