Kövess minket!
  
     

Hunter öntözőrendszerek

Hunter öntözőrendszerek
2014, március 17.

Valljuk meg őszintén, egy jó öntözőrendszernek rengeteg kritériumnak kell megfelelnie. Könnyen karbantarthatónak kell lennie, de fontos a minimális meghibásodási esély, illetve maga az egyszerű és gyors kivitelezés is. Kevés az olyan öntözőrendszer, ami minden felsorolt elvárásnak maradéktalanul megfelel. Az alábbiakban szeretnénk bemutatni egyet, amely eleget tesz a felsorolt szempontoknak.

Az Edwin J. Hunter által alapított Hunter Indastries cég 1981 óta foglalkozik öntözőrendszerekkel és a hozzájuk tartozó alkatrészekkel. A cég sikerességét az innovatív megoldások, és a remek öntözéstechnikai újítások jelentették, ezek a tulajdonságok pedig mára kiegészültek azzal, hogy a Hunter öntözőrendszerek a legjobban kezelhető rendszerekhez tartoznak. Ez a tervezéstől egészen a kiépítésig jellemző, ezért nem csupán a kerttulajdonosok, hanem a telepítők körében is népszerűek ezeket a termékek. Egyszerű, stabil felépítés, átgondolt, minőségi megtervezés és precíz működés jellemzi a Hunter öntözőrendszerek alkatrészeit és összetevőit.

A fent felsorolt érvek után talán érthető, hogy hazánkban is az egyik legelterjedtebb öntözőrendszer.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.egyeb-ontozo˜rendszerek.2
Hogyan válasszunk öntözőrendszert?

Két fontos szempont van, melyet a tökéletes eredmény érdekében mindenképpen érdemes megfontolni, ha öntözőrendszerre van szüksége. Lássuk, melyek ezek! 1....

Close