Kövess minket!
  
     

Csepegtető öntöző

Csepegtető öntöző
2014, március 17.

A csepegtető öntöző egy rendkívül hasznos szerkezet, ugyanis segítségével elkerülhető a talaj rétegeinek felesleges nedvesítése, ami a gyomnövények fejlődését segíti elő. Mindenki meseszép kertre vágyik, a gyomlálás azonban általában senkinek sem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé. A csepegtető öntöző mindenki számára megkönnyíti a kertészkedést, hiszen általa kevesebbet kell gyomlálni.

A csepegtető öntözővel a víz cseppenként jut a talajba, így a növényeknek szükséges optimális vízmennyiség mindig biztosított. A szerkezet lényege abban rejlik, hogy nem az egész talajrész kerül locsolásra, hanem csak az adott növény talajtömbje, ahol a keletkező vízhiányt a csepegtető öntöző gyakori kis vízadagokkal pótolja.

A csepegtető öntözőnek köszönhetően folyamatosan fenn tudjuk tartani a legkedvezőbb talajnedvességi állapotot. Ennek a szerkezetnek a használatával elkerülhető az egyes növénysorok közötti felesleges talajnedvesítés, ami nem csupán a gyomnövények fejlődését segíti elő, hanem felesleges vízhasználatot is eredményez.

Ha Önnek is gyakran meggyűlik a baja a gyomlálással, érdemes befektetni egy csepegtető öntözőbe!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.egyeb-ontozo˜rendszerek.4
Toro öntözőrendszer

A növényeknek rendszeres és megfelelő mennyiségű vízellátásra van szükségük. Sokaknak azonban problémát okoz, hogy gyakran utaznak, és távollétükben nem tudnak...

Close