Kövess minket!
  
     

Automata öntözőrendszerek

Automata öntözőrendszerek
2014, március 17.

Minden élet, minden élőlény igényli a vizet. Kertünkben sincs ez másképp, a növények életben maradásának céljából rendszeresen öntözni kell azokat.

Ha nincs időnk arra, hogy növényeinket napi rendszerességgel locsoljuk, vagy a kert méretéből adódóan nem tudjuk megoldani az öntözést, például nagyobb gazdaságok esetében, rendkívül hasznos lehet egy automata öntözőrendszer. A locsolás abban az esetben mondható ideálisnak, ha minden növényre kellő mennyiségű víz jut, illetve ha minden nap nagyjából ugyanabban az időben öntözzük meg a növényeket. A profi öntözőrendszer figyelembe veszi az égtájakat, a növények különféle vízigényét és a terepviszonyokat is. Az árnyékos területekre kevesebb víz szükséges, mint a napos helyekre, valamint a domborzatból adódó akadályokat is le kell küzdeni.

Az automata öntözőrendszer által minden növény megkapja a megfelelő folyadékmennyiséget, és mindezt víztakarékos módon végzi a szerkezet. Mivel az öntözőrendszer programozható, így hosszabb távollét során is ugyanúgy megkapják növényei a szükséges vízmennyiséget.

Ha sokáig szeretné az életerőtől duzzadó növények látványát élvezni kertjében, érdemes automata öntözőrendszert alkalmazni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube