Kövess minket!
  
     

A zöldellő kertért válassza az automata öntözőrendszert!

A zöldellő kertért válassza az automata öntözőrendszert!
2017, augusztus 22.

A hihetetlen nyári hőségben nem egyszerű megőrizni kertünk szépségét. A növények gyakori öntözést igényelnek, ami kifejezetten költséges lehet, és még az energiáinkat is felemészti. Nem véletlenül egyre népszerűbb az automata öntözőrendszer, melynek segítségével praktikusan és színvonalasan gondozhatjuk kertünket!

Az automata öntözőrendszer már a nevében jelzi a legnagyobb előnyét: időzítve működik, nincs szükség a jelenlétünkre a kert öntözésekor. Ha szeretnénk egy igazán szép, zöldellő kertet, de nincs időnk naponta órákat szánni a rendben tartására, az automata öntözőrendszert nekünk találták ki. Az öntözőrendszerek közül kiemelkedik egy neves gyártó, a Rain Bird.

A Rain Bird rendszerei már hetven éve a piacon vannak, azóta folyamatosan fejlesztik őket, hogy a legmodernebb technológiák segítségével ápolhassuk kertünket. Hatalmas termékválasztékuknak köszönhetően akár kerti- vagy mezőgazdasági öntözés kialakításához is alkalmas a Rain Bird automata öntözőrendszer. Legnagyobb előnye, hogy víztakarékos, ami különösen fontos ilyen szárazságban. Senki nem szereti, ha borsos vízszámlákat kell fizetni a kert öntözése miatt, ezért mindenképp kifizetődő befektetés az automata öntözőrendszer beépítése. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Rain Bird automata öntözőrendszer tervezői szem előtt tartották a környezetvédelem fontosságát is.

Nem kell többé aggódnia, ha hosszabb időre elutazik otthonról, a kert ugyanolyan zölden fogja várni, amikor visszatér! Az egész napos munka után sem kell kimerülten locsolnia, hiszen az automata öntözőrendszer gondoskodik kertjéről Ön helyett is! További információért látogasson el honlapunkra, a www.aqua-matic.hu webcímre, és tekintse meg öntözőrendszereink széles választékát! Felmerülő kérdés bátran esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36/30-2424-824-es telefonszámon, illetve az info@aqua-matic.hu e-mail címen, szakértőink készséggel állnak rendelkezésére bármely szakmai kérdésben!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
automataontozorendszer.net_.ontozes-technika.4
Öntözés tervezés

Az ápolt és szép kert titka a megfelelő öntözésben rejlik, az öntözés titka pedig a jól kitalált öntözés tervezés. Sokak...

Close